Bedrijf

 

Van Dijk Transport B.V. is ontstaan begin jaren ’40 van de vorige eeuw. Het is allemaal begonnen vanuit een huiskamer, om uiteindelijk te belanden op de plek waar het nu allemaal gebeurd. Dit is een moderne locatie, voor onze transport en warehouse activiteiten, met een goede geografische ligging in Nederland.

bedrijf

Vanaf de start van de onderneming is Van Dijk Transport een familiebedrijf gebleven. De ervaring is steeds van generatie op generatie overgebracht. Dit heeft als voordeel dat wij een jarenlange ervaring hebben en ook een uitstekende kennis van de markt hebben, hierdoor kunnen wij met u meedenken om een professioneel advies aan u te geven.

Wij hebben leveringsbetrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij dan ook graag volgens het ‘4J principe’ dit houdt het volgende in: Het Juiste Product, op de Juiste Plaats, op de Juiste Tijd en voor de Juiste Prijs. Dit principe zorgt ervoor dat onze diensten efficiënt en effectief verlopen.

Kwaliteit en flexibiliteit zijn ook belangrijke aspecten en daarnaast hechten wij grote waarde aan persoonlijke en langdurige relaties. Door korte communicatielijnen, uitstekend materieel, een platte organisatiestructuur en de vergaande betrokkenheid van onze ervaren en professioneel opgeleide medewerkers hebben wij de beschikking over een kwalitatief hoogstaand dienstenpakket.

Naast de transport activiteiten die wij u bieden, bieden wij ook activiteiten aan op het gebied van warehousing. Wij zijn in staat om u een compleet pakket van logistieke functies aan te bieden. Dit pakket wordt nauwkeurig afgestemd op elke klant. Welke eisen u ook stelt, bij Van Dijk Transport is alles mogelijk. Wij zien ons namelijk als een verlengstuk van uw bedrijf.

Van Dijk Transport is door het STL (opleidingsinstituut voor de sector transport en logistiek) gecertificeerd als erkend leerbedrijf. Dit houdt onder andere in dat wij voor de opleiding Manager Opslag en Vervoer stageplaatsen bieden. Het certificaat is hier te zien.

Als professionele organisatie zijn wij lid van Transport en Logistiek Nederland (TLN).