Transport

Het lijkt zo makkelijk iets vervoeren, echter er komt meer bij kijken dan u denkt. Van Dijk Transport met zijn jarenlange ervaring, weet dat als geen ander. Bij ons zijn uw goederen in betrouwbare handen en krijgt het de zorg en behandeling die u wenst. Wij vervoeren naar vrijwel elke bestemming en dankzij een efficiënte en effectieve planning gebeurt dit ook nog op het juiste tijdstip.

Wij beschikken over een modern en uitgebreid wagenpark dat zowel uit open als gesloten opleggers bestaat. Dit stelt ons in staat om in de meest uiteenlopende transportbehoeften (levensmiddelen, betonelementen, pallets, metalen, machines, hout, staalconstructies enz enz.) te voorzien.

Transporten die zowel in lengte, breedte en hoogte buiten de normale afmetingen vallen verzorgen wij ook. Alle benodigde vergunningen en ontheffingen worden door ons geregeld, en indien nodig kunnen wij ook zorgen voor begeleiding.

Naast de beschikbaarheid over een modern wagenpark is de mens ook een belangrijke factor. Zij zorgen immers voor de kwaliteit van de geleverde dienst. Door de grote inzet en vergaande betrokkenheid van onze goed opgeleide chauffeurs, met een brede en jarenlange ervaring kunnen wij u een kwalitatief hoogstaand dienstenpakket leveren.

Wij zien onszelf als een verlengstuk van uw bedrijf. Wij komen namens u bij uw klant, daarom hebben wij de zorg om uw lading en de veiligheid ervan hoog in het vaandel staan. Één telefoontje naar de planning en wij weten hoe het met uw vracht staat.

Kortom Van Dijk Transport is dé ideale dienstverlener op het gebied van transport…