Disclaimer

Disclaimer
Van Dijk Transport B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de informatie op deze website. Deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud van deze website kunnen echter op geen enkele wijze rechten en/of aanspraken worden ontleend.

Koppelingen naar websites van derden worden aangeboden voor gebruikersgemak en betekenen niet dat Van Dijk Transport B.V. de inhoud van de gekoppelde sites goedkeurt of onderschrijft. Van Dijk Transport B.V. kan dan ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van de gekoppelde sites.

Privacy
Van Dijk Transport B.V. respecteert de privacy van alle bezoekers van www.www.vandijk-transport.nl. Als persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u, de voor u relevante informatie te verstrekken.

Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door Van Dijk Transport B.V. zijn ingeschakeld om u, van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Wanneer u uw gegevens aan Van Dijk Transport B.V. beschikbaar stelt gaat u hiermee akkoord.